medarbejdericon

Medarbejderlogin

phone

58 37 44 84

mail

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om el-gruppen a/s

Vores personale bliver løbende ajourført indenfor bl.a. stærkstrømsbekendtgørelsen, netværksløsninger, intelligente husinstallationer, energi-vejledning og sks-systemet.

om1

Vi har stor erfaring indenfor netværksløsninger hvad enten det gælder få udtag på et krydsfelt eller mange udtag fordelt på flere krydsfelter. Hvis det ønskes, kan vi udskrive dokumentation på netværksinstallationen og yde helt op til 20 års garanti.

Intelligente husinstallationer har gennem de senere år vundet mere og mere indpas i vores hverdag, både i hjemmet og på jobbet. Vi har fulgt udviklingen, og er klar med løsninger til at dække netop Deres behov.

Sikkerhed og kvalitet er blevet 2 nøgleord i en moderne el-virksomhed, hertil spiller sks-systemet en vigtig rolle. Det sikres via dokumentation og uddelegering af ansvar, at opgaverne bliver løst på den bedste måde.

Har man ønsker om at spare på sin el-regning, har vi kvalificeret personale, der er uddannet til at gennemgå el-installationerne og udfærdige dokumentation på besparelser. Virksomheder og uddannelsessteder kan i de fleste tilfælde finde besparelser ved at udskifte de gamle belysningsanlæg.

Vi har stor erfaring i gennemgang af el-installationer, og udarbejder en rapport som dokumentation til evt. et forsikringsselskab.
Det er altid betryggende at få gennemgået sine el-installationer.

Vi sætter en ære i arbejdet

Vores personale er dygtige og veluddannede, så de kan levere et professionelt stykke arbejde af en høj kvalitet.

Det er den eneste måde, hvorpå vi kan sikre os, at vores kunder bliver tilfredse.

Vi kan gå på kompromis med prisen, men aldrig med kvaliteten.

Halogen-installationer

Halogen-belysning har gjort sit indtog i de danske hjem såvel som på arbejdspladserne. Det indebærer desværre også en vis risiko. Hver anden brand i danske hjem skyldes dårlige halogen-installationer.